top of page

VÅRA TJÄNSTER

TRANSPORTER

Berätta för oss vad du vill ha fraktat, när det ska vara framme och till vem det ska levereras - så löser vi resten! Att flexibelt och miljövänligt transportera gods och varor är vår kärnverksamhet. Vår bilpark består av cirka 75 bilar och 35 släp och här finns allt från små budbilar till de allra största modulkombinationerna. Vi erbjuder alla typer av transporter och arbetar lika gärna med stora speditörer som med mindre kunder och uppdragsgivare. När du väljer Alfredsson Transport når du drygt halva Sverige dagligen, hela landet veckovis och vi har linjetrafik med egna chaufförer även i Norge. Sverige och Norge är våra största marknader, men ge oss gärna en riktig utmaning. När vi får en uppgift ser vi med glädje till att lösa den.

LOGISTIKLÖSNINGAR OCH LAGRING

Att vara moderna och tänka i nya banor är viktigt för oss. Sedan augusti 2018 ansvarar vi stolt för Norrköping kommuns samordnade varudistribution. Den inkluderar samordnande transporter av samtliga kommunala livsmedelsinköp och omfattar cirka 300 leveranser av livsmedel i veckan till kommunala enheter. Vi levererar med hjälp av våra gasdrivna LBG Lastbilar, vilket ger en ytterligare miljövinst. För uppdraget har vi byggt en särskild distributionscentral, som också innehåller
500 kvadratmeter kyl och 100 kvadratmeter frys drivna av solceller.


Alfredsson Transport erbjuder gärna tredjepartslogistik för fler kunder, stora som små.

Vår personal är – och har alltid varit – Alfredssons främsta resurs. Tillsammans har vi som huvuduppgift att hitta de bästa och enklaste lösningarna för dig som kund. Spindeln i vårt flexibla nät är transportledningen, som dirigerar trafiken. Om du vill, tar vi gärna helhetsansvaret för en transport, från tillverkare till slutkund. Vid transporter utomlands tar vi också hand om tullförfarandet. När du anlitar oss på Alfredsson har du tillgång till support dygnet runt och vi hjälper dig gärna - oavsett klockslag. Under transporterna har vi miljön i fokus. Vi arbetar med ruttoptimering och maximerar fyllnadsgraden på våra bilar. Du kan lita på att Alfredssons levererar.

2 Tunga helt elektriska lastbilar

 12 budbilar
25 distributionsbilar i norra Östergötland
6 trailerdragare lokalt i Norrköping
 6 trailerdragare för fjärrtrafik inrikes/utrikes
15 fjärrbilar i Sverige- och Norgetrafik
5 kyl-/frys-bilar i samordnad varudistribution åt Norrköpings kommun
3 krokbilar för anläggningsbranschen
 7 konceptbilar i samarbete med Linköping Universitet
 21 LBG-bilar

3  Fordon för transport av tryckt och flytande Biogas


Totalt ingår cirka 125 enheter och vi äger själva samtliga fordon.

alfredsson_transport_ab_webb_161.JPG

VÅR BILPARK

bottom of page